disp  Referenties
Tel: +(31) 613 24 88 85

Referenties

Fashion Business Club

Bedrijf:
Fashion Business Club
Naam:
Paul Labots
Functie:
Labelmanager Humberto Tan
Website
www.fashionbusinessclub.com

Wij kennen Tamara nu al een paar jaar. Zij fotografeert niet standaard maar weet zaken altijd weer op haar eigen manier neer te zetten waarin ze toch mee neemt wat wij tot uiting willen brengen. Ze heeft een uitstekend oog voor mode en vooral ook voor hele kleine details. Ze is flexibel en staat altijd klaar en dat siert haar enorm! Het doet ons dan ook deugd met haar te mogen werken!

Naast de bedrijfsmatige fotografie van Fashion Business Club fotografeert zij inmiddels ook prive voor ons. Als er iets speciaals is dat we vastgelegd willen hebben op camera is zij ook weer van de partij. Of het nu gaat om een 50-jarig verjaardagsfeest of een leuke fotoshoot van de kids. Wij zijn altijd zeer tevreden en hopen nog lang met haar te mogen en kunnen samenwerken.

Paul Company

Bedrijf:
Paul Company
Naam:
Gina van der Sluis
Functie:
Marketing medewerker
Website
www.paulcompany.nl

Tamara is een fijn persoon om mee te werken! Na de uitstekende samenwerking bij Sluis Leder heb ik Tamara in mijn nieuwe baan wederom benaderd voor productfotografie en hebben we samen een gehele photoshoot van begin tot einde begeleid. De resultaten mogen er wezen.

Het is heel plezierig om met haar te werken, omdat ze zich heel goed kan inleven in onze producten en op fashion gebied een prachtig resultaat kan neerzetten. Waardoor onze schoenen goed tot hun recht komen en de detailshots altijd een extra toevoeging geven. Verder is ze flexibel en hoop ik nog lang met haar te mogen werken!

Munckhof Groep

Bedrijf:
Munckhof Groep
Naam:
Eric van den Munckhof
Functie:
Eigenaar/directeur
Website
www.munckhof.nl

Als Munckhof Groep kennen wij Tamara Jaspers met haar bedrijfje TamArt al enkele jaren. Zij heeft al behoorlijk wat bedrijfspresentaties gemaakt binnen ons bedrijf zowel algemene foto reportages voor brochures als voor het wagenpark van de touringcars en taxi's die op diverse manieren naar buiten worden gebracht. De beleving die wij in beeld hebben willen brengen is perfect tot uiting gekomen. Wij hebben zaken op een andere wijze neer willen zetten en dat heeft Tamara keurig gedaan. Zij fotografeert niet standaard maar zet zaken net op een andere manier neer en heeft een uitstekend oog voor hele kleine details. De flexibiliteit van haar werken, het altijd klaar staan, siert haar. Daarnaast komt dit voor ons als bedrijf dan ook altijd zeer goed van pas.

Buiten het zakelijke van de Munckhof Groep is zij ook al diverse keren van de partij geweest op het circuit om voor Munckhof Racing het nodige in beeld te brengen. De hele dag met grote lenzen rondsjouwen om zo mogelijk mooie shots te maken van acties heeft zij goed onder de knie. Daarnaast kan zij de foto's achteraf keurig bewerken indien er bepaalde details beter niet op de foto zichtbaar moeten zijn. Dus dit is een welkome aanvulling achteraf om altijd perfect beeldmateriaal af te kunnen leveren. Alles bij elkaar zijn wij erg tevreden en hopen op deze wijze nog lang met haar te mogen en kunnen samenwerken.

Essing Performance Center

Bedrijf:
Essing Performance Center
Naam:
Twan Kerstjens
Functie:
Eigenaar/directeur
Website
www.essingperformancecenter.com

Essing Performance Center te Venray werkt nu ruim 4 jaar samen met Tamart. Toen wij website- en folder-foto's van onze producten moesten verzorgen, zochten we daarvoor een fotograaf. Belangrijk was wel dat deze precies wist hoe wij werkten en wat voor klanten wij bedienen. Tamart heeft dit meer dan goed voor ons opgepakt waardoor we keer op keer mogen rekenen op perfekte foto's van onze producten en ons bedrijf. Wat ons betreft zeker een aanrader.

Johan Bos

Naam:
Johan Bos
Functie:
Model
Website
www.freewebs.com/lyanm

Tamara is een topfotografe. Ze heeft visie, ze heeft originaliteit, is gedreven en erg sterk in conceptueel denken en dingen uitwerken Ze blijft rustig, kan prima regiseren en weet hoe ze een opdracht tot een pracht resultaat kan finaliseren. Ze kan goed luisteren en is in staat om het gevraagde neer te zetten en op tijd af te geven. Al met al iemand die weet waar ze over praat, die weet wat en hoe ze het wil, zonder af te wijken van wat de klant wil. Een pracht persoon om mee samen te werken.

Racing Team

Bedrijf:
Van de Pas Racing Team
Naam:
Erik van de Pas
Functie:
Eigenaar/teambaas
Website
www.vdpasracing.nl

Voor mijn raceteam van de Pas Racing heeft Tamart geweldig werk geleverd. Ze is zeer flexibel en precies in haar werk en heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt. Zo heeft Tamart onder andere een geweldige racekalender voor van de Pas Racing gemaakt, waarin ze heel veel tijd en energie heeft gestoken. Niets is voor haar teveel als het resultaat er maar is.