disp  About
Tel: +(31) 613 24 88 85

Portretfotografie

Portretfotografie

In overleg is alles mogelijk, van een profielportret (bijvoorbeeld voor linkedIn of Facebook) tot fashionshoot of glamourshoot en zelfs een shoot met extremere kleding en visagie. Ook kun je hier terecht voor je portfolio. We kijken wat je zelf graag zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Er wordt een datum geprikt voor de shoot en we overleggen wat je mee moet nemen. Voor het beste resultaat werken we met een visagist(e).

Indien gewenst sturen we je voorbeelden van poses zodat je al een beetje kunt oefenen voor de spiegel en krijg je enkele tips ter voorbereiding. Je kunt natuurlijk alleen komen maar je mag uiteraad ook iemand meenemen als je je daardoor meer op je gemak voelt. Dit moet dan wel iemand zijn waar je je echt bij op je gemak voelt en geen schaamte bij hebt.

Afhankelijk het aantal settings worden minimaal 5 foto's bewerkt. Je krijgt de bewerkte foto's in full resolution (om af te drukken) en in klein formaat. Je kunt deze foto's af laten drukken bij een fotozaak. De foto's die je krijgt mag je niet voor commerciŽle doeleinden gebruiken tenzij dit vantevoren is overeengekomen. Gelieve voor gebruik op website foto's te plaatsen onder naamsvermelding van TamArt Photography.

*
Bedrijfsfotografie

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsfotografie

*
Productfotografie

Klik hier voor meer informatie over reclamefotografie.

*
Bruidsfotografie

Klik hier voor meer informatie over bruidsfotografie.

*
Vrij werk

Klik hier voor meer informatie over ons vrije werk.