ĘdispĘ Blog
Tel: +(31) 613 24 88 85

Blog Tamara Jaspers Fotografie

Even wat voorbereidend werk doen. Binnekort weer een portretshoot en wat fashionshots maken. Lang geleden, laatste tijd eigenlijk alleen maar voor bedrijven bezig geweest. Maar we gaan er weer tegenaan. Binnenkort weer meer te zien en aan te bieden. Nu eerst een paar testshots met Lucas Labots. Daarna de "echte" shoot inplannen. Heb er zin in!


Vandaag, zondag 17 februari om 16.20 uur weer foto's van mij te zien van de kledinglijn van Humberto Tan in "Achter de schermen bij Humberto" te zien op RTL4, We love to shop! Check it out: We love to shop. Maar er wordt ook reclame gemaakt voor L&R schoenen waarbij ook weer foto's van mij te zien zijn. Ik helemaal happy!


Het zit er weer op... De Modefabriek in de Rai was weer super! Ondanks het slechte weer een enorme opkomst.... Het voelt zo goed om dan je foto's tegen te komen daar. Dan ben ik echt mega trots als ik de foto's in mega formaat zie staan! Helemaal top!!


Vandaag eindelijk de reclameshoot gehad waar we al zo lang naar uit keken.

Met het hele team om kwart voor 9 in Baarlo afgesproken waar we dan ook meteen aan de slag gingen. Paul, mijn vriend, was er gelukkig ook bij om me te helpen en me bij te staan. Nou, hij heeft het geweten... de hele dag slepen en in de kou rond rennen en hangen, hihi. We hebben een onwijs leuke dag gehad en ik was dan ook voldaan moe, of liever gezegd helemaal kapot! ;-P

De visagie zag er top uit, de modellen deden het super en ook de kids hielden het goed vol en werkten super goed mee. Tussen de middag hadden Teun en Desiree een lunch geregeld waar we onder het genot van een kopje soep en lekkere broodjes even bij konden komen. Daarna wisseling van de wacht (oftewel modellen) en daarna weer naar buiten. Al met al verliep het allemaal erg vlot en soepel.

Normaal moet ik altijd alles zelf doen maar deze keer heeft Gina van der Sluis me echt zo onwijs veel werk uit handen genomen.... Gina zag er op toe dat alles volgens schema verliep: dat iedereen op tijd bij de visagie zat en op tijd weer klaar stond voor de shoot. Echt top!! Wat mij betreft mag Gina altijd wel met me mee gaan werken, super team! Haha. Het blijft zo'n heerlijk gevoel om daarna je foto's in het groot op banieren te zien! :-)

Bij deze wil ik ook iedereen even heel erg bedanken voor alles! Met extra dank aan Gina voor alles en natuurlijk aan mijn eigen lieve Paul die de hele dag met me op sleeptouw is geweest en me heeft bijgestaan!

Groetjes,

Tamara


Aargghhhh de shoot waar ik me zo op had verheugd is helaas verzet! Vandaag de hele dag het weer in de gaten gehouden via weeronline.nl en buienradar.nl maar de kans op neerslag is van 28% naar 95% gegaan! Paar keer gebeld met Gina en uiteindelijk hebben ze besloten dat we het risico niet moesten nemen en maar moeten cancellen! De shoot is nu verplaatst naar 15 december! Nu nog een alternatief uitzoeken qua locatie voor als het weer wederom niet mee zit. We kunnen het niet nog een keer verzetten. Wel erg jammer, ik wil zoooo graag op die locatie schieten! Ik hou jullie op de hoogte van alles.

Groetjes,

Tamara

Gister heeft Gina (Paul Company) de schoenen gebracht van het nieuwe schoenenmerk L&R Shoes. Vandaag bezig geweest in de studio om de schoenen te fotograferen met een witte achtergrond. Zijn overigens wel hele leuke en hippe schoenen! Het leuke van het werken met Paul Company is dat je telkens weer iets anders er bij krijgt. Daarnaast is Paul Company een geweldig bedrijf om mee samen te werken, iedereen is altijd even aardig en men staat voor alles open!

Groetjes,

Tamara