disp  Bruidsfotografie
Tel: +(31) 613 24 88 85

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Wie wil nu niet de mooiste dag van zijn of haar leven tot in de eeuwigheid vastgelegd hebben. Door vooraf persoonlijk kennis te maken met het bruidspaar en te praten over wat jullie belangrijk vinden en wat jullie wensen zijn krijgen we een beter beeld van hetgeen jullie wel en niet aanspreekt. Terwijl het ene bruidspaar kiest voor een klassieke reportage, kiest de ander juist voor een originele bruidsreportage waar niets te gek is en wil men creatieve niet alledaagse foto's. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

We spreken met het bruidspaar af dat we alleen schieten tijdens de ceremonie en indien gewenst tijdens het opmaken en aankleden van de bruid en bruidegom. Dan plannen we een afspraak om de bruidsreportage te maken na de bruiloft. Indien gewenst als men terug is van de huwelijksreis, beiden zijn dan nog in "hogere sferen". De voordelen van een "trash the dress" shoot zijn o.a. dat jullie de tijd hebben je te concentreren op de bruiloft en je je niet tussendoor ook nog druk hoeft te maken over de fotograaf. Het geeft dus meer rust voor jullie en je kunt dan ook volop genieten van de dag en van elkaar. En de dag dat de bruidsreportage gemaakt wordt maakt het niet uit of de kleding een beetje vies wordt, de echte bruiloft heeft immers al plaatsgevonden. We bekijken samen met jullie de voor jullie geschikte locaties en nemen aan de hand van voorbeelden door wat jullie het meeste aanspreekt qua opnames.

De kosten van een reportage zijn afhankelijk van hoelang we aanwezig zijn en wat jullie specifieke wensen zijn voor de "trash the dress" shoot. Omdat dit per bruidspaar nogal verschilt en wij graag maatwerk willen leveren is het lastig om op voorhand een prijsopgave te geven. Ook dit zal worden besproken tijdens ons kennismakingsgesprek waarna jullie vrijblijvend een offerte op maat krijgen.

*
Bedrijfsfotografie

Klik hier voor meer informatie over bruidsfotografie

*
Productfotografie

Klik hier voor meer informatie over reclamefotografie.

*
Portretfotografie

Klik hier voor meer informatie over portretfotografie.

*
Vrij werk

Klik hier voor meer informatie over ons vrije werk.