disp  Tamara Jaspers Fotografie
Tel: +(31) 613 24 88 85

Over Tamara Jaspers Fotografie

Op dit moment wordt er aan de site gewerkt. Binnenkort is hij weer up to date. Wil je een impressie van ons werk krijgen kijk dan in onze gallery. Excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Tamara

Tamara Jaspers Fotografie is gevestigd in Horssen en staat voor fotografie met een creatieve inslag.
Wilt u een niet alledaagse bruidsreportage, originele bedrijfsfoto's, interieur- en portretfoto's met een creatief tintje, wij staat tot uw beschikking.

Het bedrijf bestaat uit twee freelance fotografen die elkaar perfect aanvullen qua creativiteit en techniek en erg kritisch zijn op het eindresultaat waarmee ze elkaar versterken. Professioneel en kritisch maar alles met passie voor het vak fotograaf.

Doordat we een vestiging in Horssen en in Venlo hebben kunnen we snel en flexibel opdrachten invullen, zowel in regio Horssen als in regio Venlo. Omdat we beschikken over een professionele mobiele fotostudio met achterwand zijn wij ook in staat fotowerk op locatie te maken. Door onze uitgebreide ervaring als fotograaf met beeldbewerking, kleurbeheer en het proces van afdrukken/drukwerk kunnen we het gehele traject tot en met het eindproduct begeleiden, hetgeen de opdrachtgever alle zorgen uit handen neemt.

Zou u ook graag een fotoshoot willen of denkt u dat Tamara Jaspers Fotografie een toevoeging zou kunnen zijn voor het promoten van uw bedrijf dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

*
Bedrijfsfotografie

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsfotografie

*
Productfotografie

Klik hier voor meer informatie over productfotografie.

*
Reclamefotografie

Klik hier voor meer informatie over reclamefotografie.

*
Bruidsfotografie

Klik hier voor meer informatie over bruidsfotografie.